Nieuws

TICKETTRIBUNE WINT AWARD

Amsterdam, 3 december 2013

 

Op 3 december 2013 heeft TicketTribune in de categorie Kaartenverkoop een Klacht.nl Award gewonnen. TicketTribune loste in 2013 de meeste klachten op van bezoekers van Klacht.nl. TicketTribune heeft een oplospercentage van 97%. Bekijk hieronder de resultaten.

 

Klacht.nl Awards 2013 - Kaartenverkoop

Courtesy of: Klacht.nl

 

 


TicketTribune zoekt personeel! Zie onze vacaturepagina

 


PERSBERICHT
Amsterdam, 12 maart 2012


De Ziggo Dome is klaar voor gebruik

Op 24 juni vindt het eerste concert in de Ziggo Dome plaats. De Ziggo Dome is de nieuwste poptempel van Amsterdam, op de Arena Boulevard naast de Amsterdam ArenA en de Heineken Music Hall. De Ziggo Dome zit er qua grootte tussenin. Met een capaciteit van 17.000 bezoekers zal de Ziggo Dome een serieuze rivaal zijn van de Ahoy en het Gelredome. Daarmee verwacht Amsterdam meer grote nationale en internationale artiesten naar de hoofdstad te halen. De regio Amsterdam heeft lang gewacht op een dergelijke muziekhal als de Ziggo Dome. Er staan al grote artiesten op het programma: Marco Borsato, Pearl Jam, Sting, Madonna, Lionel Richie, Radiohead en Deep Purple. Niemand kan meer om de Ziggo Dome heen.
 

De visie van de Ziggo Dome: "Kwaliteit en optimaal comfort staan centraal in de Ziggo Dome. Alle aandacht gaat uit naar de artiest en de fan. De fan wordt meegenomen in de ultieme beleving van het evenement. Of het nu om een concert gaat of overig entertainment." Zowel de beleving als het comfort op locatie staan centraal bij een bezoek aan de Ziggo Dome. De akoestiek is buitengewoon goed, het gebouw is aan meerdere zijden toegankelijk en het gebouw is zeer goed bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer.
 

In totaal worden er in de Ziggo Dome, vijf jaar na realisatie van het project, meer dan een miljoen bezoekers en meer dan 100 evenementen per jaar verwacht. Protickets verwacht vele mooie evenementen in de Amsterdamse Ziggo Dome.


 

PERSBERICHT
Amsterdam, 23 december 2011


Protickets.nl zet vrijwilligers van de Voedselbank in het zonnetje

Ticketbureau Protickets.nl heeft tickets voor het concert van Caro Emerald op kerstavond in Paradiso gedoneerd aan de vrijwilligers van de Amsterdamse Voedselbank.
De muziek van Caro Emerald kenmerkt zich door ballroom jazz, filmische tango’s, groovende jazznummers en aanstekelijke mambo’s, allemaal geïnspireerd op films en muziek uit de jaren ’40 en ’50. Het uitverkochte concert van Caro Emerald zal in het teken staan van kerst.
 

Manager Ellie Goemans van de Voedselbank Amsterdam was zeer verrast door dit gebaar. Protickets vindt dat de vrijwilligers, die elke dag vele mensen van voedsel voorzien, zelf ook eens verblijd mogen worden. Daarnaast draagt Protickets graag een steentje bij aan de samenleving, in het bijzonder tijdens kerst.