Over TicketTribune


TicketTribune is een professionele wederverkoper van tickets en is gespecialiseerd in de wederverkoop van (uitverkochte) concerten en evenementen. TicketTribune biedt tickets aan voor sportwedstrijden, concerten, evenementen, toneel-, musical- en cabaretvoorstellingen.

 

TicketTribune koopt de kaarten in via door haar erkende handelaren en leveranciers.

Ook koopt TicketTribune kaarten van particulieren, zoals u.  Via onze website kunt u uw tickets aanbieden. Indien dit voor ons bruikbare tickets zijn doen wij u graag een aanbod.

 

Doordat TicketTribune een commercieel ticketbureau is hangt de prijs van de tickets af van de markt van vraag en aanbod. Het zoeken van de kaarten van uitverkochte en/of populaire concerten en evenementen kost veel tijd en brengt extra kosten met zich mee.

Hierdoor liggen de prijzen meestal hoger dan de reguliere prijs van de tickets. Wel heeft u hierdoor alsnog toegang tot een eventueel volledig uitverkocht evenement.

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat de tickets onder de reguliere prijs worden verkocht. Ook dit zijn originele, geldige kaarten.

 

TicketTribune is een Kamer van Koophandel geregistreerd bedrijf en wederverkoper van 100% originele tickets. TicketTribune verkoopt ieder ticket maar een keer. Deze tickets hebben allemaal een individuele barcode en nummering en kunnen derhalve ook maar eenmaal gebruikt worden.

 

TicketTribune zoekt personeel! Zie onze vacaturepagina