Veelgestelde Vragen

 

Veelgestelde vragen

 

 

Wanneer krijg ik mijn kaarten binnen?

Wij streven er naar de kaarten uiterlijk een week voor aanvang van het evenement naar u te verzenden. 

 

Via welke methoden kan ik betalen?

Bij TicketTribune kunt u uw bestelling op verschillende wijzen betalen. U kunt betalen via iDeal (internetbankieren), met creditcard, PayPal, EBanking of per overboeking.

 

Waarom betaal ik meer voor mijn entreekaart(en) dan het bedrag dat aangegeven is op de entreekaart(en) zelf (de nominale waarde)?

TicketTribune is een onafhankelijke onderneming die gespecialiseerd is in het wederverkopen van entreekaarten voor populaire en zelfs uitverkochte concerten en evenementen, waarbij we u alsnog de kans geven om aanwezig te kunnen zijn bij het evenement dat u niet wilt missen. TicketTribune is niet verbonden met officiële verkooppunten of organisatoren van de desbetreffende evenementen.

 

De entreekaarten die wij u sturen worden verkregen via een uitgebreid netwerk van contacten. Wat u zult opvallen is dat de prijs van de entreekaarten de aangegeven waarde op de entreekaarten zelf zal overschrijden. De prijs van de entreekaarten die aangegeven wordt op de website reflecteert dan ook de kosten en tijd om de door u gewenste entreekaarten te kunnen bemachtigen. Tevens komt de prijs tot stand door de door TicketTribune gemaakte kosten en de vraag en aanbod op de markt; de prijzen kunnen dus fluctueren.

 

Hoe verloopt de verzending van de entreekaarten?

Bestellingen naar een adres binnen Nederland of België worden verzonden via aangetekende post (via UPS of GLS) of als e-tickets per e-mail. Zendingen buiten Nederland en België worden per koerier verzonden (UPS of FedEx) of als e-tickets per e-mail.

 

Over een paar dagen is er een concert of evenement waar ik graag naar toe wil en TicketTribune heeft nog kaarten beschikbaar. Wat kan ik het beste doen?

Als u een last minute boeking gemaakt heeft, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor de levering van de entreekaarten. U kunt ons lastminute aanbod bekijken via de button aan de rechterkant van de website 'Last Minutes'.

 

Ik heb entreekaarten gekocht via de website van TicketTribune maar ik ben verhinderd. Kan ik mijn bestelling alsnog annuleren?

Zodra u een bestelling bij ons plaatst, komt er een overeenkomst tot stand die bij de wet bindend is. Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. In de algemene voorwaarden bij artikel 3 punt 5 staat omschreven dat annuleren niet mogelijk is. U kunt de bestelling dus niet meer annuleren.

 

Kan ik mijn bestelling binnen 14 werkdagen annuleren op grond van Wet Koop op Afstand?

Dit is niet mogelijk, de Wet Koop op Afstand is hier niet van toepassing. Het gaat hier om een uitzondering op bederfelijk waar waarop geen herroeping mogelijk is. 

 

Ik heb entreekaarten gekocht voor een zeer populair concert/evenement maar kan er zelf onverhoopt niet heen. Kan ik mijn entreekaarten doorverkopen aan TicketTribune?

Via onze website kunt u uw kaarten aan ons doorverkopen. Als u op de button “Verkoop Tickets” aan de rechterkant van de pagina klikt, komt u op een pagina terecht waarop u uw entreekaarten aan ons kan aanbieden. Mochten wij geïnteresseerd zijn in uw kaarten, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Via andere doorverkoopsites, zoals marktplaats of eBay, kunt u uw entreekaarten ook doorverkopen.

 

Ik heb entreekaarten besteld of gekocht bij TicketTribune maar het concert of evenement is afgelast. Wat gebeurt er nu?

In de algemene voorwaarden, bij artikel 7, kunt u precies terug vinden wat u kunt doen als het concert of evenement is afgelast.

 

Ik zou graag op de hoogte gehouden worden van toekomstige concerten en evenementen bij TicketTribune. Wat kan ik doen?

Op de website worden de nieuwste en populairste evenementen en concerten direct op de beginpagina weergegeven. U kunt daar in één oogopslag zien wat aangeboden wordt. Tevens kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief die per e-mail verstuurd wordt. Als u gebruik maakt van sociale media sites kunt u ons ook volgen op Twitter of Facebook.